Zoeken naar ben terug

Uw zoekactie voor ben terug leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moedertje beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om een goede befbeurt te krijgen voor moederdag. Orgasme verzekerd. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd en goeduitziende man 1.80m 72kg groene ogen en kort bruin haar xl.discretie is natuurlijk verzekerd.  
Peter 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Geile kapster
Ik ben Peter en zoekt een geile kapster , Die me naakt mijn haar wil knippen . Teasing tijdens de knipbeurt gevraagd . Nadien geef ik je een lekkere befbeurt . Regio tussen Waregem en Kortrijk . Mooie verzorgde man . Vrouwtje met jartel mag ook . XXX Peter .  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Ben gediplomeerd masseur en verwen graag met een massage als aanleiding tot meer. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden dame.
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Mathis 19 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vandaag iemand nodig om mijn gedachten te komen verzetten
Hey heb jij zin om lekker spannende dingen te doen dan ben je hier op het juiste adres ik dil vandaag mijn gedachten lekker verzetten dus stuur mij gerust een mailtje met foto erbij tot snel x  

Vandaag iemand nodig om mijn gedachten te komen verzetten
Geil 41 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Droom van een vrouw die graag een in haar kontje wil
Hoi, Even gewoon op tafel smijten :).. Ik ben een getrouwde man van 41 die een grote fantasie heeft.. 1ervan is om voor de eerste keer eens een vrouw haar kontje te verwennen.. likken,vingeren ,beffen, neuken en volspuiten.. meerdere malen.. ook de rest wil k onder handen nemen, geen schrik.. ben m80 groot,slank.. zou je dit ook eens graag willen of me helpen? Geile groeten  
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Ik ben op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan ontvangen of verplaatsen. Ben 41, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
gisteren
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!!  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Philip 57 jaar West-Vlaanderen - Bredene
zoek vrouw 40+ tot 60+ voor sex date
Hallo ik ben Philip 57 j uit Bredene verzorgde man zoek vrouw voor geile sex date met beffen vingeren massage geven strelen neuken een vrouw lekker verwennen met een lang voorspel  

zoek vrouw 40+ tot  60+ voor sex date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10